Rady manažerům

Speak Czech/Slovak here

Moderator: JirkaM

Re: Rady manažerům

Postby fester777 » Sun Oct 04, 2009 7:31 pm

teraz z poslednych 6 turnajov som nazbieral vyse 250 a este som klesol a nepripisalo mi zas ani bod. Aj to tu vobec niekto riesi ???
fester777

Postby JirkaM » Fri Nov 06, 2009 10:39 pm

Zkontroluj v menu hráče Pořadí, jestli ty turnaje který hraje mu vůbec nějkaý body můžou dát. Každou sezonu se započítá jen několi nejúspěšnějších turnajů.
JirkaM

Postby raccoon » Tue Nov 17, 2009 5:16 am

Ahoj, rád bych se zeptal na několik věcí:
1) proč ve světovém poháru některé zúčastněné státy (ač jsou zapsány - např.Austrálie nebo Ukrajina) neodehrály ani jeden zápas a v uvedené skupině jsou jiné státy (případ Austrálie) nebo skupina ve skutečnosti vůbec neexistuje (případ Ukrajina)?
2) jak se možné, že v turnajích typu Challenger (pro hráče 32. a níže) opakovaně startují hráči nesplňující tuto podmínku (Applin, Proudfoot - Gameworld 2 - v pořadí 26. a 27.))?
3) jak mohlo dojít k tomu, že v několika případech mí hráči na turnajích nebo ve Světovém poháru bodovali, ale body jim vůbec nebyly připsány?
raccoon

Postby LEONNIDAS » Sat Feb 06, 2010 3:04 pm

tak tenhle algoritmus nechápu!! totálně nerealistickej!!! jak může hráč, který vede v tiebreaku 5:0 a podává, prohraje 7:5, to je total nerealistický a tady se to děje často, na co potom člověk zlepšuje hráčům podání! když je to k ničemu, to stejný celej zápas hráč neprohraje podání, ba ani nemá problém si je udržet a vede ve druhým setu 5:4 a podává, a z ničeho nic si podání jednoznačně prohraje, taková hovadina, to fakt nechápu!!! jestli někdo znáte ty lidi co to dělaj, tak jim řekněte, ať s tím něco udělaj, protože tohle není normální!!!hodně lidí to odradí a proto nejspíš to tady hraje docela málo lidí
LEONNIDAS

Postby LEONNIDAS » Wed Feb 10, 2010 8:49 am

můžu otázečku?? podle čeho se určuje povrch na zápasy zemí??? já vždycky myslel, že se to určuje podle domácího, ale tady koukám, ať hraji jako doma nebo venku, tak pokaždý je povrch pro makedonii(mám tam hráče) horší než pro soupeře, vždy je výhodný pro soupeře, což už docela jako nechápu!!!
LEONNIDAS

Postby JirkaM » Fri Feb 19, 2010 5:39 pm

Povrch se zřejmě určuje náhodně. Tímto vás také prosím, abyste mi dotazy posílali in-game poštou na jméno JirkaM, děkuji, vaše otázka bude zodpovězena rychleji.
JirkaM

Postby LEONNIDAS » Sat Feb 27, 2010 12:12 am

můžu poprosit o radu, jak tady můžu vyhrát nějakej turnaj challenger?? když už se konečně dostanu do finále, tak prohraji ze slabším soupeřem, který je docela dost slabší, a ještě je víc utahaný, já takový zápas kde jsem o tolik horší nikdy nevyhraji, ale mě takový hráči poráží často, tohle jako fakt nechápu!!!!! tohle není normální a už mě přijde, že to není férová hra!!! že se některým lidem nadržuje!!! jako sorry, ale tohle není možný, takovýhle výsledky jsou nereálný a nemožný!!! fakt tenhle algoritmus je pěkně na piču!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a to doslova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEONNIDAS

Postby LEONNIDAS » Sun Feb 28, 2010 8:36 pm

tak zase, se slabšíma prohrávám půl napůl, se silnějšíma vyhraji max. 5%!!! což je nefer, zase jsem divně vypadl, jako tohle už mě fakt sere, takže pokud do konce roku nevyhraji s tím hráčem challenger, tak končím, protože to nemá smysl hrát, když to je total na HOVNO!!! a tohle bude první hra, se kterou skončím, a že hraji dost her(manažerů)!!! a rozhodně tuhle hru nikomu nedoporučím, spíše od ní budu ještě odrazovat!!!!
LEONNIDAS

Postby JirkaM » Wed Mar 03, 2010 4:53 am

Jdi na nějaký rychlejší server, tam spíš najdeš dobrého hráče, popřípadě si tam můžeš svého vlastního vychovat za rozumnou dobu.

Kdyžtak postni vlastnosti tvého hráče, tahle hra vždycky po hráči chce to co nemá, ať už to je mentalita, síla, rychlost, servis nebo cokoliv jiného.

Za ten rok co RR hraji jsem nikdy neměl světovou jedničku a teď mám první dva hráče co hrají stabilně v první desítce a mám je od 14 let. Tahle hra vyžaduje hodně trpělivosti.
JirkaM

Postby LEONNIDAS » Thu Mar 04, 2010 7:42 pm

JÁ ho mám od 14 a trénovaný vlastnosti má dobrý, jako nechápu jak může takhle prohrávat, to je nenormální, jo někdy se stane, že prohraje se slabším, ale on prohrává dost, na to jak je vytrénovanej, to až není možný
LEONNIDAS

PreviousNext

Return to čeština